bobek5565 0 Napisano 1 Września 2018 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Witam. Podczas instalacji systemu windows7 w okienku gdzie wybiera sie jezyk nie działa ani klawiatura ani myszka.Są podłaczone do USB 2.0. W biosie próbowałem chyba wszystkiego. Płyta gigabyte b360m d3h procek i3 8100. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 1 Września 2018 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 http://forum.pclab.pl/topic/1189112-Windows-7-Image-Updater-Automatyczny-aktualizator-obrazu-Windows-7-dla-nowych-maszyn-SkyKabyCoffee-Lake-Ryzen-Threadripper/ Cytuj Link to post Share on other sites
sabaru 6 Napisano 1 Września 2018 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Miałem bardzo podobny przypadek na swoim starym PC że nagle się myszka i klawiatura zablokowała podczas instalacji systemu i to w tym samym miejscu. Tak jak ty robiłem chyba wszystko co można zrobić i nic nie pomagało (nawet usuwałem partycje i tworzyłem na nowo). Dopiero jak odpaliłem Linuxa to myszka i klawiatura zaczęła działać. Myślałem że już problem z głowy, a tu dalej to samo. Dopiero jak za pomocą Linuxa odpalonego z płyty usunąłem wszystkie dane z dysku (również te ukryte) to pomogło. Jeżeli masz taką możliwość to spróbuj zrobić to samo może pomoże. Cytuj Link to post Share on other sites
Yahoo.K 152 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Chipsety H370, B360, H310 nie posiadają wsparcia dla systemów innych niż windows 10. Ostatni na którym jeszcze dało się zainstalować win7 to chipset Z370. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts