levusek1992 133 Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Cześć. Popełniłem małą modyfikację w moim dosyć leciwym już komputerze. Myślicie, że taka modyfikacja zda egzamin przez jakieś 5-6 miesięcy? Niestety narazie nie mogę pozwolić sobie na kupno innego sprzętu. Cytuj Link to post Share on other sites
Mandalorian 77 Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Hah, no i się wydało. Widziałem twoją modyfikację parę dni temu na 9gagu. Ty ją tam wrzuciłeś?Co do modyfikacji to powiększyłbym otwór pod kartą tak by mogła lepiej powietrze zasysać. Jeżeli temperatury będą ok ot będzie działać. Ale nawet przy tym co masz teraz to więcej kurzu będzie ci się zbierać. Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Na upartego spoko, ale bałbym się że zahaczę o nią lub co gorsza zaleję. Cytuj Link to post Share on other sites
ther376 6 Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 kupno grafiki widze bez problemu ale kupno nawet najzwyklejszej uzywanej puszki za 50-60zl juz nie na realia narodu kwitnacej cebuli no tak. Cytuj Link to post Share on other sites
marko.s 39 Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 kupno grafiki widze bez problemu ale kupno nawet najzwyklejszej uzywanej puszki za 50-60zl juz nie na realia narodu kwitnacej cebuli no tak. Do budy dolicz jeszcze zasilacz. Cytuj Link to post Share on other sites
ther376 6 Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie wiem co to za format zasilacza ale na SFX nie wyglada a podejrzewam ze na okres tego przeczekania daloby rade i jego przelozyc pomimo smiesznego wygladu w obudowanie, chociaz nie tak smiesznego jak ta grafika wystajaca. Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez ther376 Cytuj Link to post Share on other sites
MacPiston 78 Napisano 1 Września 2018 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 kupno grafiki widze bez problemu ale kupno nawet najzwyklejszej uzywanej puszki za 50-60zl juz nie na realia narodu kwitnacej cebuli no tak. To wykaż się gestem pokazując przy tym wszystkim żeś zbawiciel tego narodu i kup autorowi tematu jakąś fajną, normalną obudowę skoro nie dociera do ciebie "Niestety narazie nie mogę pozwolić sobie na kupno innego sprzętu." Żeby nie było że offtop - działać zadziała, ale musisz bardzo uważać żeby jej nie szturchnąć czy coś bo się to źle może skończyć. BTW jakby coś jeszcze pomodzić to niezły transformers by był A, no i jak już ktoś wcześniej wspomniał - kurz Cytuj Link to post Share on other sites
Zawisz 168 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Mam w piwnicy starego Anteca Three Hundred, mocno zakurzony, brakuje bodaj dwóch zaślepek zatok 5.25". Oddam autorowi za darmo jeśli chce - tylko kuriera musi sobie opłacić lub przyjechać po budę jeśli jest z okolicy. W razie czego PW. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts