raf123 2 Napisano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Te procesory czyli qhqg podobno nie działają na płytach z obsługą kaby lake, czyli takiej jak moja, nie mam kasy na inną płytę, a mam dobra oferte na tego i7 qhqg i na razie uzywałbym tego mobo, a potem jakies z170, no więc co tu poradzić aby uzyć go na tej płycie Cytuj Link to post Share on other sites
Borek93 0 Napisano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja bym tego nie kupował, może być uwalony HT, to tylko próbka. To tak jak kupować Iphone od chinczyka, nie wiadomo ile to podziała.. Za mało informacji w sieci, czy to będzie działać na twojej płycie, ryzyk fizyk. W ogóle sprzedaż jest nielegalna. Cytuj Link to post Share on other sites
raf123 2 Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Mam do kupna na miejscu i mogę go sprawdzić od razu Ja bym tego nie kupował, może być uwalony HT, to tylko próbka. To tak jak kupować Iphone od chinczyka, nie wiadomo ile to podziała.. Za mało informacji w sieci, czy to będzie działać na twojej płycie, ryzyk fizyk. W ogóle sprzedaż jest nielegalna. Mam do kupna na miejscu i mogę go sprawdzić od razu Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1683 Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 To po co ten temat? Idź i sprawdź. Cytuj Link to post Share on other sites
raf123 2 Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 To po co ten temat? Idź i sprawdź. No ale co jeśli nie działa na tym biosie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts