FanboysDestroyer 2 Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam. Poszukuję dobrej myszki z dobrym sensorem w granicach 200zł. Warto w tej cenie wchodzić w używki? Myslałem np. o używce Rivala 310 za 200zł. § Budżet: +/- 200zł § Jakiej myszki obecnie używasz: Bloody A90 § Jaką masz obecnie podkładkę: Steelseries QCK+ § Z jakich wartości DPI korzystasz: Bieda myszka, więc 1200 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 25cm( ale zasadniczo to ,,skacze myszką" § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły):Fpsy, strategie, praktycznie wszystkie gatunki. § Ile przycisków używasz w myszce: Aktualnie 4, moze byc klasyczna z 2, nie robi mi to roznicy § Chwyt: Claw grip (lekki odchył w stronę finger gripa) § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 13cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Skaczący sensor a90 to tragedia § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy) brak: Z góry dzięki. § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: § Jaką masz obecnie podkładkę: § Z jakich wartości DPI korzystasz: § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): § Ile przycisków używasz w myszce: § Chwyt: § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: § Dlaczego chcesz zmienić mysz: § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Podaj długość całej dłoni. Jeżeli jest to w stronę fingera, to DM3 Mini. Cytuj Link to post Share on other sites
Maciej21 2 Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam A po Ci myszka za 200 zł ? Ja mam laserową za 44 zł. Mała i zgrabna bez podkładki. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Po co Ci myszka za 44zł? Przecież mogłeś kupić za 10, nie rozumiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts