Fiapos 0 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Witam, Zakupiłem ostatnio dysk ssd adaty 128GB. Po podłączeniu system go widzi, ale tylko w zarządzaniu dyskami gdzie trzeba utworzyć nowy wolumin prosty i tutaj moje pytanie, którą z trzech opcji wybrać jeżeli chcę na tym dysku zainstalować wyłącznie system? Przypisanie litery, instalacja plików NTFS czy nieprzypisywanie litery? Jeszcze chętnie bym się dowiedział czy mogę z dysku hdd usunąć jedynie partycję C, na której mam tylko system? Czy lepiej cały dysk wyczyścić? Cytuj Link to post Share on other sites
lucjanos 38 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Nic nie rób. Odpal instalator Windowsa i przy wyborze na którym dysku ma się zainstalować Win wskażesz nowy dysk A-data. Przy wyborze dysku możesz też zarządzać tworzeniem partycji. Jak chcesz tylko partycję C, to wskazujesz dysk i klikasz dalej. To wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts