matthew_barber 1 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Słuchawki 250, karta 150. W komplecie taniej. Słuchawki full box, kupione ok 2 lat temu, większość czasu jednak przeleżały w szufladzie. Kupiłem je z myślą o CSGO ale niestety słuchawki nie pomogły wbić rangi. Co do karty jest sama karta. Wciąż użytkowana w PC. Sterowniki do Win 10 bez problemu można znaleźć w internecie. Myśle ze jest to dobre połączenie, zestaw gra naprawdę świetnie. Zdjęcia wstawię z komputera jak wrócę z pracy bo nie wiem jak to zrobić z telefonu. Słuchawki można odebrać osobiście w Łodzi badz Warszawie. Jestem często w tych miastach. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Z tego co się orientuję to za 260 można kupić nowe cloudy Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 2) Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartka musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro.pl. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro a w temacie podaj link do aukcji.W przypadku podania linku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Cytuj Link to post Share on other sites
matthew_barber 1 Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Zdjęcie wstawię jak wrócę z pracy. A co do tego za ile można je kupić to widziałem oferty za 300zl. Cytuj Link to post Share on other sites
sraczka123 0 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 to Cloudy I czy II? II czyli te lepsze sa za 299 w RTV Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 W saturnie Cloudy I są za 269 Cytuj Link to post Share on other sites
matthew_barber 1 Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Faktycznie nie zbadałem rynku. Mój błąd. Co do ceny - 320zł + wysyłka za wszystko. Ew 150 karta i 190 słuchawki + wysyłki Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez matthew_barber Cytuj Link to post Share on other sites
FanboysDestroyer 2 Napisano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 300? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts