semiazas 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witajcie. Zakupiłem Asus GeForce GTX 570 DCII 1280MB DDR5 /320bit/ 2xDVI/HDMI i coś mi tu nie gra... Chodzi o to, że karta piszczy... W sensie, że np. przy włączeniu gry i wejściu do opcji zaczyna piszczeć... I to nie piszczy jedną barwą tylko są różne piski... To jest normalne ? Druga sprawa to poziome paski... Np. podczas gry, kiedy się "ruszam" to jest ok... Ale w momencie kiedy stoję w miejscu pojawiają się poziome paski na ekranie... Wie ktoś o co chodzi ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 jak to wygląda zrób screena i pokaz. Co do pisków to pewnie cewki Cytuj Link to post Share on other sites
semiazas 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Teraz się przysłuchałem i to jednak zasilacz... Podlega to gwarancji ? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A jaki to zasilacz ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Stawiam na Corsaira Cytuj Link to post Share on other sites
semiazas 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Antec TruePower New 650W Piszczy i zasilacz i grafa... Wymusiłem Synchronizację pionową i odziwo się uspokoił... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wiem ze w grafikach piszczą cewki przy bardzo dużym FPS, tak samo jest w zasilaczach tylko ze tam pod dużym obciążeniem, ale to piszczy nawet w Windows? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Może się dogrzeje jeszcze Cytuj Link to post Share on other sites
semiazas 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wiem ze w grafikach piszczą cewki przy bardzo dużym FPS, tak samo jest w zasilaczach tylko ze tam pod dużym obciążeniem, ale to piszczy nawet w Windows? No właśnie w Windows nie piszczało... Po zmianie już prawie nie piszczy... Ale poziome fale czasami się pokazują. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tak jak pisałem zrób screena i pokaz jak to wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek121 2 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja jak włączałem Crysisa na GTS 450 to też piszczało, tak samo jak u ciebie miało to różne odgłosy lekkie i trochę grubsze, w grze to się nie działo tylko podczas włączania u w menu. Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Daj nam screen'a, bo to zapewne artefakciory, będzie podróż do serwisu. ;( Cytuj Link to post Share on other sites
IronFe 221 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 @semiazas Masz możliwość zmiany napięć w msi afterburner ???? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A jak podłączona jest grafika do tego PSU - zrób fotkę wnętrza komputera. Cytuj Link to post Share on other sites
semiazas 0 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Wiec tak : http://img546.imageshack.us/i/110409075145.jpg/ http://img638.imageshack.us/i/110409075208.jpg/ Co do zdjęcia tych fal na monitorze... Nie udało mi się ich złapać ani frapsem ani zdjęciem czy filmikiem z telefonu... Są to po prostu poziome fale... Poszukam po necie jakichś obrazków, żeby wam to przybliżyć. Dodam, że kiedy wymusiłem Synchronizację pionową fale w menu i w opcjach zniknęły... Ale wciąż pojawiają się przy filmiku po włączeniu nowej gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A jak podłączona jest grafika do tego PSU - zrób fotkę wnętrza komputera. chyba nie sugerujesz ze zle jest podpięte zasilanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts