NSLEVIN 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam, otóż kupiłem owy monitor i mój problem polega na tym, że jeżeli w Rozmieszczeniu -> szerokość dam "auto" to w tedy w Counter-Strike mam po bokach czarne paski. Przyzwyczaiłem się do tego, ale w innych grach jest taki problem, że gdy ruszam myszką takie "fale" po ekranie latają i pomaga jedna rzecz Rozmieszczenie -> szerokość -> "szeroko", ale to nie działa od razu, trzeba najpierw Uśpić komputer i włączyć go ponownie, w tedy dopiero te ustawienia się wczytają. Jest to strasznie uciążliwe, gdyż po każdym włączeniu komputera ustawienia się zmieniają na auto i znowu sobie nie pogram komfortowo, gdyż mnie to po prostu wkurza. Proszę o pomoc, jak zrobić, żeby pozastosowaniu "Szeroko" nie musiał usypiać komputera. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ustaw poprawną rozdzielczość, jeśli się nie da (aplikacja nie obsługuje) to będą widoczne "czarne paski", a rozciąganie obrazu to zły pomysł Cytuj Link to post Share on other sites
NSLEVIN 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja rozumiem, ale w innych grach typu Assassin's Creed przy max detalach itd. jest wszystko płynnie, nie ma żadnych pasków obok, ale mam takie fale no kurcze nie wiem jak to opisać, pomaga rozciągnięcie obrazu, ale jak pisałem - nie mam zamiaru co chwila usypiać komputera i tak w kólko. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 jak wyglądają te "fale"? nagraj może filmik, bo tak to możemy długo dywagować Cytuj Link to post Share on other sites
NSLEVIN 0 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wyobraź sobie jak były takie czarno-białe telewizory i jak źle odbiera, to takie fale powstają, tylko u mnie mniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 hmm napisz do wsparcia technicznego i zapytaj czy się kwalifikuje pod wymianę gwarancyjną, wydaje się, że coś uwalonego masz w monitorze Cytuj Link to post Share on other sites
NSLEVIN 0 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No ale dziwne, bo tam obraz "Szeroki" i wszystko jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts