matiasmovie 0 Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Siema, szukam klawiatury przewodowej z niskim skokiem do 200zł, taka żeby pożyła troszkę dłużej niż marketówy (obecnie mam Logitech s510 i strasznie mi odpowiada ale już jest ze mną 7lat)wymagania: musi mieć regulację głośności bez użycia fn, musi mieć podpórkęopcjonalnie: przycisk do kalkulatora, przyciski do makro, wysoki enter, krótki lewy shift, sterowanie muzyką, zoom Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez matiasmovie Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 Membranowa, tak? Do głowy przychodzi mi taki Thermaltake KB-CHP001US, od 173 zł w sferis, z dostawa niecałe 200 zł. 6 przycisków multimedialnych, podpórka, hub usb, 10 klawiszy programowalnych (makra), podświetlenie. To z takich ważniejszych. Fajną rzeczą jest też ściagasz do klawiszy, w razie potrzeby można łatwo wyczyścić klawiature z syfu. Pytanie tylko, czy nie za wysoki skok? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts