Neziak 0 Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Witam, szukam smartbanda do ok. 200zł. Powinien być dostępny w Polskich sklepach (internetowych). Rozglądałem się za mi bandem 3 i honorze bandzie 3. Może ktoś ma o nich jakieś zdanie albo ma inne ciekawe propozycje. Zależy mi na krokomierzu (oczywiście), powiadomieniach (wibracje wystarczą) z różnych aplikacji i wyświetlaniu imienia (nazwy z kontaktów) podczas otrzymania wiadomości lub połączenia przychodzącego, długi czas pracy (14 dni wystarczy, byle by nie ładowanie co 3 dni), wodoszczelność (chciałbym zapomnieć o opasce i nie zdejmować jej np. podczas prysznicu), automatyczna rejestracja snu i inne praktyczne bajery mile widziane. Nie mówię że bajery wymienione wyżej są wymagane. Jak opaska nie będzie mieć jednej rzeczy to nie znaczy że jej nie będę oglądał. Za wszystkie propozycje i porady z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
tronic1 2 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Mi Smart Band 3 i będziesz mega zadowolony. Mam co prawda dwójkę i ma wszystko co trzeba a Band3 jest deko lepsza. Cytuj Link to post Share on other sites
Neziak 0 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Mi Smart Band 3 i będziesz mega zadowolony. Mam co prawda dwójkę i ma wszystko co trzeba a Band3 jest deko lepsza. Chyba skuszę się na tego mi banda 3 tylko problem taki że potrzebny mi wręcz natychmiast. Najlepiej abym miał go w środę już na ręce. Jest w fajnej cenie na ProLine ale aktualnie ma status "Towar na zamówienie". Ktoś wie o co w tym chodzi i kiedy bym otrzymał banda? Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Miband 3 spełni Twoje oczekiwania. Sam używam, ładowany był w poniedziałek wieczorem obecnie ma 75% baterii. Używam krokomierza, powiadomień (połączenia, smsy, fb, messenger), z monitorowaniu snu nie korzystam, ale i tak jak widać bateria daje radę. A co do Proline z tego co się orientuje to mieli ostatnio na stanie, ale widać się wszystkie rozsprzedały, więc kwestia kolejnej dostawy zapewne. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanbober 3 Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Proline to samo co kupisz w Chin oni sprowadzają i sprzedają bez gwarancji producenta Zamów z chin Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts