djdafy 0 Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Witam.Jako, że nabyłem konsolę DDJ-SB3 (w zasadzie kontroler) a nie mam do niego żadnych głośników muszę coś wreszcie wybrać. http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/wink.gifCzytałem recenzje o Mackie CR3, CR4 (monitory), Edifier R1600TIII, R2800 czy Microlabach Solo 6C/7C i nie mogę się zdecydować, czy wybór powinien paść na któreś głośniki 2.0 czy jednak monitory studyjne.Do czego będę ich używał? Do grania z ów kontrolera na jakichś domówkach, do słuchania normalnej muzyki z laptopa czy grania w gry na nich. Pokój nie jest za duży i raczej nie byłyby one jakoś daleko ode mnie, powiedzmy 50cm.Zależy mi na czystości dźwięku, na przykład żeby nie były przesadzone jesli chodzi o niskie czy wysokie tony.Co do budżetu mogę nagiąć ale jako, że będą one typowo do zastosowań domowych - maksymalnie 100/150 zł.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Jeśli chodzi o granie na domowkach to r2730b albo c7 jeśli chodzi o czysty monitorowy dźwięk to presonus eris e5 Cytuj Link to post Share on other sites
djdafy 0 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 A które głośniki byłyby najlepszym wyborem jeśli chodzi o wybór pomiędzy tj. zachowując jak najlepszą jakość dźwięku i głośność? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Albo albo chcesz słuchać z bliska i mieć dobrą jakość dźwięku to e5. Chcesz robić domowke to c7 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts