Kamileg 0 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) @adijedi Zrobiłem tak i nadal ten sam problem występuje. Czyli to ni wina routera - Nie odczułem nigdy braku internetu w programach np Steam, Team Speak, występuje to tylko w przeglądarkach. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Kamileg Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 próbowałeś "przeczyścić" kompa za pomocą Malwarebytes? Musimy wykluczyć złośliwe oprogramowanie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Ten internet z telefonu to nie przypadkiem wifi? Te ustawienia proxy są czyste, tak jak powinno być. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 nie no. po kablu chyba nie? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamileg 0 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) A nawet nie sprawdziłem czy to było WiFi, ogólnie mam w domu tylko H+ więc możliwe, że to było WiFi. Na H+ nic bardzo nie sprawdzę. Uruchomiłem skanowanie Malwarebytes Znaczy włączone miałem WiFi w telefonie, a udostępniałem neta po kablu z telefonu Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Kamileg Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Czyli internet szedł z router do telefonu po wifi, a z telefonu po usb do pc. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 to musi byc niezależny internet, masz taki w tel? u siebie w sieci, nie z cyfrowego polsatu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamileg 0 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Dokładnie tak. W telefonie nie ma problemu z WiFi ani nic, działa jak należy. - Mam z Plusa, ale tak jak mówię tylko H+ O KUR*A, że tak powiem, po skanowaniu Malwarebytes jest od chua Trojanów i jakiś Legitimate.. Co ta siostra mi robi na tym kompie, pobierając gry! Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Kamileg Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 yeaah pewnie wgrywa jakieś mody do simsów xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamileg 0 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Zresetuję kompa, i dam Wam odpowiedź. Ma zakaz pobierania gier, a mimo to pobiera z pierwszego lepszego wyniku, a potem ani gra nie działa, a syf się instaluje Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 xD wybielasz siebie? najlepiej zrzucić na biedną siostrzyczkę 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamileg 0 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 No i d... Myślę dam Wam spokój, a tu nadal ten sam problem. Zresetowałem nawet sieci.. Łapcie film jak wygląda funkcjonowanie internetu u mnie.. https://www.youtube.com/watch?v=KF9p1qFZy0o Cytuj Link to post Share on other sites
adijedi 32 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 nie jestem pewien czy komp jest "czysty", jakie masz dyski? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Pobierz jakiegoś linuxa np. ubuntu, nagraj na pena, uruchom go bez instalacji sprawdź, czy wystąpi ten problem. Aktualizowałeś oprogramowanie routera, jaką masz teraz wersję? Wywołaj polecenie winver i napisz jaką masz wersję systemu i kompilację? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamileg 0 Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam 3 dyski, Plexora SSD i 2 HDD, Segate i Samsung Wszystkie były formatowane przed instalacją Windowsa Wczoraj w nocy trochę PODUMAŁ jak Ukrainiec, i jakoś póki co jest git Wielkie dzięki Wam za pomoc Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez Kamileg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts