cherbi 0 Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Szukam nowego badz uzywanego telefonu za 500 /700zl "wymagania" Max 5,5 cala (wszystko juz ma w granicach 15 cm nie chcial bym przekraczac tego wymiaru) Plynnosc dzialania muzyka na sluchawkach"viper4droid" w miare mozliwosci solidna bateria Z tego co w wiekszosci polecaja rozmiar i parametry mi pasuja Redmi note 4 [na plus duza bateria] Redmi 5 [5,7cala duzy ekran] Moto G6 Co mozecie powiedziec na temat tych modeli jakosc wykonania/bateria/muzyka na sluchawkach [viper4droid]? Czy wiadomo wam cos na temat tego sklepu https://mi-home.pl/ ? chodzi mi o prawdziwa dystrybucje pl realizowana w polsce gwarancje Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez cherbi Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Z tych wymienionych Redmi 5 jest najlepszy Cytuj Link to post Share on other sites
cherbi 0 Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Opyla sie kupic Redmi 5 za 500zl z 23 gwarancja w play ktos wzial na abonament za 1zl czy uznaja mi gwarancje w razie potrzeby. Brat kupil w komisie w warszawie a oddal do siedziby w lukowie to mu uznali. W ProLine jest za 560 nowka ale jak by co to musze odeslac tu mam na miejscu Jak jest z jakosci i glosnoscia w redmi 5? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 5,7cala duzy ekran Patrz na fizyczne wymiary a nie samą przekątną. Note 4 pomimo najmniejszego ekranu jest najszerszyhttps://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Xiaomi-Redmi-5,Xiaomi-Redmi-Note-4,Motorola-Moto-G6/phones/10753,10212,10788 Opyla sie kupic Redmi 5 za 500zl z 23 gwarancja w play Nówki z "prawdziwej" polskiej dystrybucji chodzą po 610zł więc sam musisz zdecydować. Gwarancję bez problemu uznają. Cytuj Link to post Share on other sites
cherbi 0 Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Tyle wertuje te fora na temat gwarancji ze troche sie juz gubie Jezeli kupimy przez allegro telefon wersja global niby na polski rynek a gwarancje i tak realizuje sprzedawca i zawinie sie po np pol roku to zostajemy tak naprawde bez gwarancji czy tak to faktycznie dziala? Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez cherbi Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Gwarancję realizuje producent, a sprzedawca rękojmię. Cytuj Link to post Share on other sites
cherbi 0 Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Ktos wie ile trwa gwarancja w Play na telefony Xiaomi? Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Skłaniałbym się ku Redmi 5. Do propozycji które podałeś dorzuciłbym jeszcze A1 szczególnie pod względem wydajności i aparatu: wydajny, czysty andek bez nakładki producenta + dobrej jakości podwójny aparat.Normalnie telefonu objęte są 24 mc gwarancją i tak być powinno. Cytuj Link to post Share on other sites
cherbi 0 Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Ktory bardziej polecacie redmi 5 czy 5 plus?? Najbardziej zalezy mi na audio na sluchawkach Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez cherbi Cytuj Link to post Share on other sites
adrianqqq123 6 Napisano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Brałbym 5 plus Lepszy wyświetlacz i procesor , audio zapewne takie samo jak w 5 Cytuj Link to post Share on other sites
cherbi 0 Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Dziekuje za udzielone odpowiedzi. Zamowilem redmi 5 plus 3/32 jak dotrze zdam relacje troche bydlak ale co mi tam jest troche wiekszy od redmi 5 Mialem s advance/Lg g2 oba na viper4droid i lepiej gra stary s advance zobaczymy jak poradzi sobie redmi 5 plus Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Szkoda że nie skusiłeś się na Redmi Note 5, również tak duży jak 5 plus. Specka podobna, ale jest nowszy, ma lepszy aparat. Wersja 3/32 cenowo jest zbliżona. Cytuj Link to post Share on other sites
cherbi 0 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Na aparacie to mi nie zalezy Na szybko to tak wielka patelnia XD troche zaluje ze nie wybralem mniejszej wersji redmi 5 jezeli macie rozmiarami cos podobnego do LG G2 i uwazacie ze to max rozmiar to szukajcie czegos niewiele wiekszego dla mnie redmi 5 by jeszcze uszedl. Predkosc dzialania jest ok w porownaniu do mojego Lg G2 aplikacje podstawowe jak Sklep play,YouTube,Google mapy,Chrome,kontakty otwieraja sie praktycznie w tym samym tempie lub minimalnie wolniej w bardziej wymagajacych apkach widac roznice czy tez mniej ubija apek w tle bo przeciez ma wiecej pamieci ram. Delikatne zaciecia animacji nie sa zawsze plyne Ktos ma pomysl na to? And 7 i miui 9 Dzwiek/audio po tych wszystkich recenzjach itp na glosniku nie jest zle napewno lepiej jak LG G2 glosno i w miare czysto (ale nie na full tu pojawiaja sie delikatne znieksztalcenia) sluchawki tutaj jest troche gorzej jak w G2 ustawienia zaproponowane przez Xiaomi niestety sa slabe bede probowal wgrac viper4droid A moze wiecie jak to poprawic bez grzebania apka lub jakas aktualizacja? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts