Kurczak12345 0 Napisano 27 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Witam Sprawa wygląda tak, że chcę kupić Huawei'a P20 Lite w Plusie w ofercie za 759 zł. Dzisiaj przeglądałem to niebawem ma wyjść Huawei Nova 3i, który ma być w niższej cenie od Huawei'a P20 Lite. Jeszcze nie jest potwierdzone czy ten telefon będzie w Polsce oraz u operatora. Więc mam pytanie kupować już tego P20 Lite czy czekać na Nova 3i? Cytuj Link to post Share on other sites
Onektus 4 Napisano 27 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Witaj. Sprawa jest doć prosta. Po pierwsze upewnij się że P20 Lite w Plusie to 759zł, a nie 759zł + np 40zł raty miesięcznej bo niestety ale tak to teraz sprytnie ukrywają że ludziom dalej się wydaje że opłaca się to bardziej niż wejść do np media marktu i wziąć telefon na normalne raty bez umowy na telefon. Jeżeli się upewnisz że jest to 759zł bez raty. To nie ma się co zastanawiać i brać, nowszy model zapewne będzie droższy, a z czekaniem już tak jest że potem można uipatrzeć coś innego z niedługą premierą i tak wciąż i wciąż. Opcja dwa gdy jednak okaże się że to 759zł + rata. to zakup tego telefonu mija się z celem za identyczne pieniążki (łącznie) dostaniesz LG G6 na raty w większości sklepów czyli całkiem inną półkę w każdym calu, lub na allegro nowy z drugiej ręki S8 i wiele innych ciekawszych smartphonówm Edytowane 27 Lipca 2018 przez Onektus 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts