LadyStardust 0 Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Dzień dobry! Przymierzam się do zakupu nowego telefonu. Przede wszystkim poszukuję czegoś z wytrzymałą baterią; taką, żeby wytrzymała dzień od rana do wieczora przy włączonym LTE i przy średnim użyciu (to główny powód, dla którego szukam telefonu - obecnie posiadam iPhone 6s i bateria 1715 mAh to porażka). Poza tym telefon będzie służył jako urządzenie multifunkcyjne - słuchanie muzyki, robienie zdjęć, czasem czytanie jakiegoś ebooka itd. Chciałabym wybrać coś z wyższej półki i właśnie dlatego zastanawiałam się nad flagowymi modelami Samsunga i Huawei'a, które rzekomo w testach SOT wychodzą całkiem dobrze, jednak chciałabym zapytać Was o opinię? Czy polecacie któryś z tych telefonów? A może coś zupełnie innego? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) Możesz jeszcze wziąć pod uwagę LG G7. Ten sam przedział cenowy. Edytowane 26 Lipca 2018 przez yeti1992 Cytuj Link to post Share on other sites
trojan116 5 Napisano 27 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Ja bym wybrał p20pro sam sie do niego przymierzałem [odwołałem wymiane telefonu gdyby nie to kupiłbym go] aparat jest fantastyczny w nocy nie ma konkurencji bateria trzyma dobrze szybko sie ładuje a sama nakładka nie zamula nawet po długim czasie Z innych propozycji zwróciłbym uwage na htc u12+ albo one plusa 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts