vkielon 0 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Czołem panowie, potrzebuje szybkiej porady ponieważ mam możliwość kupic gtxa 1080 FE za dobrą cenę, i mam pytanie co do temperatur i ogólnie kultury pracy. Nie mam czego się obawiać? Czy jednak karta sama w sobie w oryginale ma małe problemy z temperaturą? Bo co nie co patrzyłem na benchmarki itp to na zmiane, raz wyglądały dobrze raz źle. Ma ktoś z was taką kartę i może polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Jedno jest pewne - będzie to jedna z najgłośniejszych i najgorętszych wersji 1080, o ile w ogóle nie najgłośniejsza i najcieplejsza nie licząc wersji mini. https://img.purch.com/image001-png/o/aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS82LzkvNjM2NTYxL29yaWdpbmFsL2ltYWdlMDAxLnBuZw== Ogólnie nie polecam, chyba, że w naprawdę okazyjnej cenie, przy czym należy pamiętać, że nową 1080 można już na luzie dostać w przyzwoitej wersji za 2350, więc wszystko powyżej 1700zł za używaną referencyjną 1080 na gwarancji byłoby dla mnie kiepskim deal'em. Edytowane 24 Lipca 2018 przez wojciechu15 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts