veb21 0 Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Witam, po kilku latach zmieniam cały PC, na starym mam oryginalny windows 7 OEM, czy jest jakaś możliwość żeby ten windows aktywował się na nowym komputerze? Cytuj Link to post Share on other sites
Mandalorian 77 Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 (edytowane) Tak, normalnie wpisz klucz systemu i jak będzie się czepiać że już został wykorzystany to powinna pojawić się opcja coś w stylu zmiana/uszkodzenie sprzętu. Wtedy jest parę opcji żeby aktywować użyty już kod, między innym poprzez rozmowę telefoniczną (jest jakiś bot który podaje ci cyfry które wklepujesz na komputerze). Przechodziłem przez to jak modernizowałem kompa. @Edit: nie wiem czy z OEM też tak da się zrobić ale spróbować nie zaszkodzi. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Mandalorian Cytuj Link to post Share on other sites
veb21 0 Napisano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 ok, dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Maciej21 2 Napisano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Witam Wersja Win7 Home Premium jest ok.Można jeszcze usprawnić system. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts