seksiciacho 0 Napisano 14 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 Cześć, zamierzam kupić słuchawki bezprzewodowe do około 600 zł i znalazłem dwie opcje które mnie zainteresowały: SENNHEISER HD 4.50 BTNC SKULLCANDY CRUSHER Wireless Z tego co udało mi się wyczytać, wiem że Sennheisery mają lepszą jakość dźwięku, natomiast nie mam pojęcia jak wygląda sprawa z mikrofonem - bo na tym mi bardzo zależy. Na YouTube jest filmik przedstawiający działanie mikrofonu w Skullcandy i na prawdę, jestem w szoku jak dobry jest ten mikrofon, natomiast jest masa recenzji Sennheiserów i nigdzie nikt nie testował mikrofonu, nie wiem czego się po nim spodziewać, a to jest jeden z głównych czynników wyboru słuchawek. Wyglądem też Skullcandy mi bardziej podpadły do gustu, jestem bardziej skłonny je kupić ze względu na to że wiem co kupuję, a jak kupię Sennheisery i mikrofon okaże się dnem to będę musiał je odsyłać. Prosiłbym Was o pomoc w znalezieniu jednej próbki dźwięku z tego mikrofonu Sennheisera, albo o opinię jeżeli ktoś miał styczność z nim, albo w ogóle propozycję innych słuchawek w tej cenie? Dzięki wielkie! Cytuj Link to post Share on other sites
speerpre 1 Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Mam SENNHEISER HD 4.40 - jeśli chcesz mogę Ci nagrać test. Daj znać jakbyś chciał, aby to wyglądało. W zasadzie to znalazłem porównanie: https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/skullcandy-crusher-vs-sennheiser-hd-4-50/389/476#usage*5003!threshold*0.1SKULLCANDY CRUSHER ma faktycznie znacznie lepszy mikrofon. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts