Spider792 0 Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Witam, jaki router za ok. 150 zł. Osobiście zastanawiam się między tymi trzema:1) Xiaomi Mi 3 2) TP-LINK Archer C2 AC900 3) Netis AC1200 WF2780 Najbardziej przekonuje mnie Xiaomi, które jeśli się nie mylę posiada w tym zestawieniu najmocniejszą specyfikację. Jednakże co wy o tym sądzicie? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
sokar11 22 Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 NIkt ci nie odpowie dopóki nie powiedz do jakiego łącza ten router. Cytuj Link to post Share on other sites
Spider792 0 Napisano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 NIkt ci nie odpowie dopóki nie powiedz do jakiego łącza ten router. Aktualnie posiadam Internet radiowy 10/2 (nie jestem pewien czy o to CI chodziło ) Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Longhorn 595 Napisano 17 Lipca 2018 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Przy tak małej ilości ruchu sieciowego dowolny router się sprawdzi. Niemniej Xiaomi ma najlepszą specyfikację, kosztem małej ilości portów LAN. Osobiście pozostałbym przy kompromisowym Netisie z kompletem portów LAN i również niezłą specyfikacją. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts