Kalka301 0 Napisano 8 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witam. Chciałbym kupić smartfon do 700 zl. Z dobrym aparatem oraz baterią , która długo wytrzyma . Myślałem nad Xiaomi oraz asus zenfone 3 max . Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Jeżeli myślisz o xiaomi to moim zdaniem sprawdziłby się Mi A1" - dobry podwójny aparat + dwukolorowa dioda doświetlająca - filmy 4K (bez trybu zoom) - wydajny z czystym Andkiem, bez żadnych nakładek systemowych - bateria 3000mAh i tutaj mogło być znacznie lepiej. Nie licząc samej baterii która mogłaby być nieco bardziej pojemna to optymalny wybór w tym przedziale cenowym. Cytuj Link to post Share on other sites
Kalka301 0 Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 A co myślisz o asusie zenfone 3 max? jak dobrze słyszałem bateria mocną ma oraz aparat też Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Pod tym względem to też dobry wybór przy czym zenfon ma trochę załadowany system wieloma niepotrzebnymi apkami no i przydały by się podświetlane przyciski dotykowe co mocno wpływa na komfort użytkowania. Większych mankamentów nie ma i jak na swoją cenę to też dobry wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
Kalka301 0 Napisano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Jeszcze bede szukał , a inne telefony jeszcze polecisz? Cytuj Link to post Share on other sites
sparda285 1 Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Hejka! Podpinam się do tematu. Jednak ja mam inne priorytety. Telefon będzie "katowany" jako Hotspot mobilny, no i rozdzielczość ekranu Full HD na drugim miejscu. Moje typy to: - Huawei P9 lite - Xiaomi Redmi Note 4 Co o tym sądzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts