zenon90 2 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Cześć wszystkim, Potrzebuję telefonu o dwóch istotnych właściwościach - bardzo dobrym aparacie oraz w miarę dobrej wytrzymałości baterii. Budżet to 1500zł, ale jeśli jest coś o wiele lepszego za 100-200zł więcej to mogę dołożyć. Tylko nowe, tylko Android, tylko dostępne od ręki. Zastanawiam się nad: LG6 HTC U11 Xiaomi Mi6 Moto G6 Plus Galaxy S7 Nokia 8 Czy możecie mi polecić, który z nich nadawałby się najbardziej? A może jest jakiś lepsze model? Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Jak dla mnie liderem bedzie s7 jesli chodzi o zdjecia no i ten superamoled. I ja bym kupil s7. G6 ma slaba specyfikacje tj procesor a mi6 nie ma lte b20 800 czy jakos tak. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 hmm ciężki wybór tak naprawdę bo...pod względem samej jakości zdjęć to tutaj masz prosty rachunek. 1. Galaxy S7 > 2. HTC U11 > 3. LG G6, ale...polecam Ci LG G6 z tego względu, że wcale nie robi złych zdjęć, tzn. S7 robi lepsze, HTC moim zdaniem prezentuje porównywalny poziom do G6, tylko G6 czasami za mocno odszumia w gorszym świetle Polecam Ci G6 przede wszystkim ze względu na szerokokątny obiektyw, który jak wypróbujesz to uznasz, że to najlepsza rzecz jaką mogli wymyślić w smartfonach Sam mam G6 i teraz tylko jeśli będę zmieniał to na coś co też ma szeroki obiektyw Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Wybierałbym pomiędzy SG S7 a LG G6 ze wskazaniem na tego drugiego gdzie aparat jest na bardzo wysokim poziomie, jakościowo spokojnie ma start do droższego Samsunga Edge. Mi6 również byłby dobrym wyborem ale nie pod kątem aparatu i robienia zdjęć. Cytuj Link to post Share on other sites
robocomp 1 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Ja bym brał Moto G6 Plus. Dwa aparaty robią robotę, trzyma elegancko na baterii. No i ma te specjalne funkcje z włączaniem apek przez machanie, potrząsanie itp. i całkiem fajnie się to sprawdza, zwłaszcza jak szybko chcesz aparat odpalić, żeby coś cyknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
babylock 17 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Żaden ciężki wybór, LgG6, szeroki kąt wali wszystko. Gorszy procesor, o ile 1ns? Cytuj Link to post Share on other sites
Fanbober 3 Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 LG G6 tylko mega traci na cenie telefon bardzo fajny albo Moto G6 plus cena jest fajna + w xkom z kodem seto-moto wszystkie moty g6 są o 10% taniej Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 LG G6 tylko mega traci na cenie telefon bardzo fajny G6 już mocno poleciała w dół i niżej raczej na pewno nie spadanie a jeżeli tak to będą to raczej kosmetyczne obniżki niż jakieś drastyczne spadki. Do zdjęć G6 wydaje się być optymalnym wyborem ze względu na szerokokątny aparat który robi jakościowo świetnie zdjęcia, przez co telefon spokojnie może służyć jako podręczna lustrzanka. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts