kamil1 1 Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Witam wszystkich, Posiadam aktualnie iPhone 6S i gdyby nie fakt, że jestem zmuszony go sprzedać, nie wymieniałbym go na nic innego. Nie chcąc kupować tego samego modelu, zastanawiam się nad wyborem nowego flagowca i nie jestem pewien pewnych rzeczy.. biorę pod uwagę 4 telefony od 2 firm (iPhone X jest za drogi). Kiedyś po premierze S8 kupiłem go od razu, użytkowałem może z 3 miesiące, a potem się pobił. Z tego co pamiętam, był to na prawdę dobry telefon jednak miał jedną ogromną wadę - zdjęcia z przedniej kamery były "upiększane" na siłę i twarz wyglądała moja jakbym nałożył kilo fluidu. Nie byłem w stanie tego wyłączyć, stąd moja znaczna niechęć do tych telefonów. A znowuż wczoraj porównywałem na żywo moje 6S z iPhonem 7 i ku mojemu zaskoczeniu, wydaje mi się, że mój model robił ładniejsze zdjęcia niż jego następca - 7mka. A iPhone 8 nie wiem jakie zdjęcia robi. Moje pytanie.. czy można już wyłączyć całkowicie tą funkcję "beauty face" w galaxy (8 czy 9)? Jeżeli tak, skuszę się znowu na Samsunga, tym razem na S9 (różnica 200 zł między S8 a S9 jest mała). Czy może lepiej zostać przy iPhonie i wybrać 7mkę? Bo chyba 8mka nie jest jakoś znacznie potężniejsza od 7mki? Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts