max_2 0 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Od wczoraj pzeszedłem na win7 64bit i mam problem - nie ma wogóle dźwięku. Nie ma żadnych problemów w menadżerze. Na xp wszystko smigało, sterowniki do płyty głównej uaktualniłem i nic... Może ma ktoś jakiś pomysł? Aha głośniki sprawdzone działają. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Karta dźwiękowa zintegrowana czy nie ?Jeżeli nie to jaka płyta główna? Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Na początek zerknij do panelu sterowania bo bywa tak że automatyczna konfiguracja zawodzi, u mnie kiedyś było tak że na chama ustawiło mi na S/PDIF Ale zasadniczo obstawiam stery x64, spróbuj pobrać najnowsze dla swojej matki. Cytuj Link to post Share on other sites
max_2 0 Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Właśnie problem w tym, że płytę mam P5N32-E SLI Plus i niby karty nie kupowałem dźwiękowej innej ale mam oddzielną z napisaem takim samym a dokładniej: P5N32-E SLI PLUS (może to coś znaczy) W opcjach dźwiękowych w panelu sterowania za bardzo się nie łapie bo tam jest jakaś masakra. Aha jeszcze wazna rzecz jest problem z moimi sterami pod win7 64bit ale jakieś znalazłem i nie ma żadnego konfliktu. Cytuj Link to post Share on other sites
max_2 0 Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dobra po temacie, emdziej miałeś rację stery, problem wydawał mi się trudniejszy bo praktycznie nie istnieją pod moją wersje systemu stery ale zainstalowałem do visty 64 i śmiga. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts