kolaf 0 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Witam Proszę o poradę, mianowicie syn sobie uciułał na konsole i mam dylemat czy kupić xboxa czy ps 4 pro i do tego monitor czy tv do 1100 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
FunnyGun 0 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Weź zwykłego ps4, a resztę daj na tv, mam ps4 pro z tv 4k i mam problem z zanikającym obrazem w 4k przy kolorach rgb.. Na tv za około 1000zł i tak 4k nie wyświetlisz to ps4 pro mija się z celem teraz idzie do mie kabel hdmi od belkina za przeszło 150zł wspierający dopiero wchodzący standard hdmi 2.1, mam nadzieję że on pomoże bo chyba kupię specjalnie zwykłego ps do gier a ten do filmów zostanie.. Wytapane z Redmi Note 4 Global Cytuj Link to post Share on other sites
kolaf 0 Napisano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Dzięki za opinie Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Na TV z 1080p możesz mieć na PS4 Pro albo wyższą wydajność albo lepsze efekty graficzne więc sam fakt posiadania telewizora FullHD wcale nie przekreśla sensu zakupu PS4 Pro. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts