bovired 0 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Witam! Mam pytanie, jaki telefon polecacie do około 1500 złotych? Cytuj Link to post Share on other sites
SzAkaTaktyk 1 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Zależy Ci bardziej na wydajności czy zdjęciach? Jeżeli chcesz fajny design, wydajność i wmiarę dobre zdjęcia za niską cenę to polecam Xiaomi Mi 6 (flagowiec) 4/64 a jak znajdziesz dobrą ofertę to 6/64 Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Ja bym Ci mógł zaproponować Nokię 8. Pod względem wydajności będzie podobna do mi6 w wersji 4/64. Według mnie dużym plusem Nokii jest czysty android, troszkę lepszy aparat niż w Mi6, kamera z fajną opcją dual camera. Również fajną opcją myślę, że będzie też Samsung Galaxy S7. Tego telefonu myślę, że nie trzeba przedstawiać i w takich sklepach jak empik, emag czy sferis znajdziesz już za poniżej 1500 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
bovired 0 Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Zastanawiałem się na Samsungiem Galaxy S7. Warto waszym zdaniem? Edytowane 14 Czerwca 2018 przez bovired Cytuj Link to post Share on other sites
SzAkaTaktyk 1 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Również fajną opcją myślę, że będzie też Samsung Galaxy S7. Tego telefonu myślę, że nie trzeba przedstawiać i w takich sklepach jak empik, emag czy sferis znajdziesz już za poniżej 1500 zł.S7 słabszy wydajnościowo ale nieco lepsze zdjęcia Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Xiaomi mi6 to dobry wybór pod względem wydajności i samej optymalizacji urządzenia. Z kolei pod względem apartu i samej jakości wyświetlacza skłaniałbym się ku S7 - pod tym względem to wciąż top w swojej klasie. Jako alternatywę można polecić jeszcze LG G6. Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 sekus007, dnia 13 Cze 2018 - 23:29, napisał: Również fajną opcją myślę, że będzie też Samsung Galaxy S7. Tego telefonu myślę, że nie trzeba przedstawiać i w takich sklepach jak empik, emag czy sferis znajdziesz już za poniżej 1500 zł. S7 słabszy wydajnościowo ale nieco lepsze zdjęcia Czy ja wiem... Obydwa te urządzenia są mega wydajne, przy normalnych użytkowaniu różnica będzie praktycznie niezauważalna. Zastanawiałem się na Samsungiem Galaxy S7. Warto waszym zdaniem? Warto, zwłaszcza że ceny ostatnio spadły. To wciąż wspierany smartfon, dostał ostatnio update do Androida Oreo. Do tego masz świetny wyświetlacz AMOLED, wodo i pyłoszczelność IP68 - tego w chińczykach nie uświadczysz, szybkie ładowanie, bezprzewodowe ładowanie, Always on Display, przyjemny i estetyczny design, złącze jack, Gorilla Glass 4. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Trochę nie rozumiem (choć sam posiadam S7 i uważam że jest bardzo fajny) dlaczego nikt nie polecił jeszcze Huawei P10. Nowszy o rok, szybszy, fotki ładniejsze w świetle dnia od S7, no i dual SIM jest jakby coś. I tutaj żebyśmy się dobrze zrozumieli, S7 jest strzałem w dziesiątkę tak samo, jednak wg mnie P10 może się okazać równie dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
maczynski 2 Napisano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 (edytowane) A czy porównywanie specyfikacji modeli w komórkomacie czy w innych porównywarkach ma sens? Czy takie porównanie może nam pomóc w wyborze telefonu? Edytowane 16 Czerwca 2018 przez maczynski Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Oczywiście że może pomóc, biorąc pod uwagę samą specyfikację urządzenia i jego parametry "na papierze". Osobiście bardziej sprawdzałbym statystyki na benchmarkach które realnie pokażą wydajność urządzenie, jakieś testy na yt a przede wszystkim opinie użytkowników. Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Ja bym na placu boju zostawił S7, G6 (jeśli wielkość telefonu Ci nie przeszkadza, bo mimo małych ramek dla mnie będzie troszke za duży) i Nokie 8. Huwaei P10 to jednak będzie najdroższa opcja od pozostałych i ciężko będzie jeszcze znaleźć w tytułowym budżecie. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez sekus007 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts