Skocz do zawartości

Jaki monitor wybrać , cena około 600zł :)

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Rebelmind,

Recommended Posts

Witam. Zwracam się do was o poradę. Doradzcie mi koledzy jaki monitor byście polecali do kwoty ok.600zł. Wcześniej posiadałem Samsunga S23B300 (23' TFT 60Hz FHD, kupiony był nowy za 420zł) lecz w kwietniu sprzedałem cały swój zestaw, i teraz zaczynam powoli składać od nowa :P

Moje wymagania to to, by miał powyżej 23 cale, miał rozdzielczość FHD i proporcje 16:9.

Napaliłem się na 120Hz, więc fajnie jakby te odświeżanie ogarniał ;) IPS nie musi być, byle by kąty widzenia były znośne (raczej nie będzie gorzej z kolorami i kątami od Samsunga którego miałem?).

Super by było, jakbyście mogli od razu dać link do sklepu, gdzie można go zakupić ;) (Allegro, Morele , nieważne :P )

Pozdrawiam :)

Edytowane przez kladiator
  • Rozwiązanie

Podepnę się pod temat.Potrzebuje monitor ok 24",full hd z matrycą ips/pls/va do codziennego użytku z odświeżaniem większym niż 60Hz i czasem reakcji 1ms. Do użytku ogólnego filmy,gry,internet.

Na chwile obecną znalazłem coś takiego:

https://www.morele.net/monitor-lg-24mp59g-p-1227351/

Ale jestem otwarty na propozycje.Max cena to 700zł z przesyłką

Renholder, ten monitor co podlinkowałeś wygląda całkiem fajnie. Niby 75hz, ale za to IPS. Myślę, że się na niego skuszę, zwłaszcza po tak dobrych opiniach o nim. Dzięki za podlinkowanie :P

Pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...