Valus 49 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Parę dni temu NVIDIA zaprezentowała nową serie sterowników dla swoich kart graficznych - GeForce/ION Driver v270.51 -, postawowiłem więc zrobić test czy uda się dzieki nim cokolwieki więcej wydusić w 3d MARK 06. Jeśli chodzi o poprzednie sterowniki czyli wszsystkie: GeForce/ION Driver v267.24 BETA 267.24 1.3.2011 GeForce/ION Driver v266.58 WHQL GeForce/ION Release 265 BETA GeForce/ION Release 260 Nie odczuwałem praktycznie zadnego wiekszego skoku, jedne chodziły lepiej drugie gorzej...ale... ale. Wraz z nową seria dostałem małego boost'a w postaci 400 punktów za FREE :-). Czy ktoś odczuł jeszcze jakiś wiekszy wzrost w klatkach? Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Skok jest w DA2 u mnie o tyle co piszą, 15fps poprzednio a 100 teraz.. stery coś dają, ale nadal gra się sypie. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek245 0 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Generalnie problemów nie miałem, poza tym, że po instalacji przywitał mnie ekran śmierci... A tak wszystko chodzi ok. Stery dają dużo do profili 3d, no i DA2, za który boję się zabrać. Podobno jest parę klatek więcej w Crysis 2, ja osobiście nie zauważyłem, chociaż mnie na 460-tce chodzi bezproblemowo. Czekam na oficjalne wsparcie na sli do crysisa 2, pewnie wypuszczą je wraz z dx11 i będzie miód (no dobra może trochę jestem naiwny ) . Jak na betę, stabilne stery, podobno. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Bardzo fajne sterowniki, bardzo. Jest funkcja, na którą czekałem kilka miesięcy (zabrakło niestety nowej odsłony opencl, na który wciąż czekam ) "Adds support for applications using CUDA 4.0 features such as Unified Virtual Addressing (UVA) and GPUDirect™ v2.0." Podziękowałem już regist88 za pominięcie powyższego w newsie - loool http://www.benchmark.pl/sterowniki/plik ... 34124.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts