piotrektomaszek 0 Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 witam moje stare słuchawki ahd 1100 skończyły już życie i chce kupić jakieś słuchawki do 650 zł z podbitym lekko basem tak jak denon . Zastanawiam się nad Beyerdynamic DT770 PRO 32 Ohm Beyerdynamic Custom One Pro Plus AUDIO-TECHNICA ATH-M50 Beyerdynamic custom studio zależy mi na impedancji około 32ohm ponieważ używam słuchawek w parze z samsungiem s7 i komputerem z kartami maya u5 i za niedługo z audiotrackiem prodigu cube black Cytuj Link to post Share on other sites
lucjanos 38 Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Co do słuchawek, to Ci nie doradzę, ale szepnę słówko na temat Prodigy Cube Black. Po zakupie wymień od razu fabrycznego opampa na Muse8820. Koszt to około 40-50 z przesyłką w opcji DIP8, a uzyskasz dużo lepsze brzmienie. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrektomaszek 0 Napisano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Co do słuchawek, to Ci nie doradzę, ale szepnę słówko na temat Prodigy Cube Black. Po zakupie wymień od razu fabrycznego opampa na Muse8820. Koszt to około 40-50 z przesyłką w opcji DIP8, a uzyskasz dużo lepsze brzmienie. właśnie dlatego chce prodigy cube bo mam zamiar wzmacniacze operacyjne wymieniać ,jak dla mnie ta maya u5 jest fajna do gier bo szeroka scena i 5.1 więc subwofer mam jeszcze podpięty zrobione 2.1 ale ma zbyt zimne brzmienie i dlatego mi nie pasuje muzyki dubstepowej nie da się słuchać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts