wid3l3c 350 Napisano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Siemanko. Szanowni Koledzy i Koleżanki... Potrzebuję Waszej podpowiedzi w kwestii zakupu wspomnianej konsoli z rynku wtórnego. Czy to w ogóle ma sens? Nie mam bardzo gdzie się zwrócić, bo nie mam kont na xxxx forach. Stało się to czego wypierałem się całe życie - nigdy konsoli, jako pokarmu dla każuali. Niestety pod wieczór, po całym dniu, dziecko uspane, żona udobruchana nieco z siłami gorzej i chciałoby się spokojnie poleżeć na łóżku i jakoś rozerwać, choćby również z żoną, do tego ten cały system "Move" mnie bardzo ciekawi. Na kompie to tylko CS i czasami Fortnite i wcześniej epizod z GTA V online, do reszty już czuję się po prostu wypalony. Ktoś mógłby coś podpowiedzieć na co zwrócić uwagę, czego się wystrzegać? Jakieś fajne tytuły? Osobiście bardzo chciałbym ograć wszelakie Finale, i zawsze sobie powtarzałem że chciałbym móc zagrać w nie wszystkie - poza wersjami PC. Raczej o kompatybilności wstecz PS2 mogę zapomnieć, bo szukałbym wersji Slim. Inna sprawa to koszt, jak PS4 to tylko pro, ale na to szkoda mi pieniążków, "trójkę" można kupić i za kilka stówek. Plus konsolę mógłbym zabrać zawsze ze sobą Dzięki! Edytowane 1 Czerwca 2018 przez wid3l3c Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts