kapec09 0 Napisano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Witam! Borykam się z problemem od wczoraj. Problem polega na tym że laptop ścina się niemiłosiernie kiedy robię nawet naprawdę podstawowe rzeczy takie jak przęgladanie internetu czy wejście w "mój komputer" a o grach lub robieniu grafiki czy czegoś bardziej wymagającego to nawet nie wspomnę. Zauważyłem też że kiedy otwieram jakiś folder lub aplikację następuje takie zacięcie się gdzie nie mogę ruszyć kursorem. Przeskanowane ADW Cleaner'em,Malwarebytes'em,Avast'em i nic nie pomogło. Wrzucam link do Hijackthis gdyby było potrzebne: http://textuploader.com/dpkw3 Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Wrzuć temperatury z HWMonitora i stan dysków z HD Tune. Coś wykluczymy. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kapec09 0 Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Wszystko już jest okej. Po prostu trzeba była zaaktualizować biosa a było to ukryte w programie Lenovo Vantage. Może komuś się przyda i nie będzie się musiał frustrować jak ja Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts