troopers 1 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Panowie doradźcie co mam robić, właśnie rozpakowałem zasilacz Seasonic M12II-620w ale przewód od zasilania procka jest za krótki :-/ co teraz? moja obudowa to coolermaster elite 420 , płyta główna ASRock extreme4 ...są jakieś przedłużacze czy jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 są, tylko powiedz jak ty go podłączasz, że ci nie sięga? Cytuj Link to post Share on other sites
troopers 1 Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zasilacz na dole i standardowo chciałem połączyć, chyba że jakoś specjalnie się ten przewód ciągnie to proszę o poradę chyba, że pod kartą puszczę obok mocowania chłodziwa i ramu Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Przewód prowadzisz z tyłu tacki MB czy bezpośrednio? Jakoś trudno mi pojąć, że może być zbyt krótki. :oops: Wentylator zasilacza zaciąga od dołu czy ustawiłeś od góry? Cytuj Link to post Share on other sites
troopers 1 Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 od dołu, ale to eni ma znaczenia bo pęk kabli wychodzących i tak jest pośrodku... z tyłu tacki nie widzę miejsca Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 moja obudowa to coolermaster elite 420 , masz na myśli 430? http://www.coolermaster.com/product.php ... ry_id=3586 jeżeli tak to z tego co widzę nie ma opcji pod podłogą wyciągnij grafę, pociągnij kabel po mobo zaraz obok śledzi, podepnij i załóż grafę Cytuj Link to post Share on other sites
troopers 1 Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 właśnie tak zrobię dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts