Kruchy81 66 Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Czy można wesprzeć kartę graficzną zintegrowaną grafiką na płycie głównej Gigabyte z370 d3 Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Jeśli program na to pozwala (np. nowe adobe premier) to tak Cytuj Link to post Share on other sites
Kruchy81 66 Napisano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 A w bardziej wymagających grach? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
DreamerDream 46 Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 (edytowane) Radzę ci nawet wybić taki pomysł z głowy. Nawet SLI sprawia problemy. Poza tym osobiście nie słyszałem, aby się dało jakoś zmusić intel + cokolwiek innego do wspólnego działania. Edytowane 27 Maja 2018 przez DreamerDream Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Nie słyszałem żeby jakaś gra działała w konfiguracji Igpu + dedyk. Miej na uwadze, że gry to koło napędowe sprzedaży hardware. Jeśli Zredukujesz sprzedaż sprzętu przez poprawę jego wykorzystywania, ograniczysz wpływy. Chyba, że masz np. AMD za plecami, które wygryza twoje procesory ze sprzedaży, wtedy poprawiasz swój produkt na różne sposoby. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts