Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

A ja mam pytanie dot. jak wykonać ten test i czy na podanej stronie - 3dmark musze sie rejestrować czy program zrobi to za mnie ? Skąd mogę pobrać 3DMark 06 ? Jak się przeprowadza test i cała resztę o czym pisze 

Zasady: - test wykonujemy w trybie domyślnym; - honoruję linki do strony Futuremarka, bądź czytelne screeny z wynikami (widoczna sekcja ustawień); - do stosunkowo wysokich wyników dodawajcie jak najwięcej informacji (CPU-Z, GPU-Z itp); - gdy poprawiacie wynik już zamieszczony informujcie o tym w poście poprzez podanie go; - wszystkie raporty, pomysły, skargi (nie wyniki) kierujcie poprzez PW do mnie (temat: 3Dmark06); - próby oszustwa będą karane.
i jak to zrobić by to nie było oszustwo ?  
a co za różnica ? wynik zawsze bedzie taki sam ! Człowieku zrób test i już a nie jakieś dziwne pytania zadajesz...

jak się nie znam to pytam i czemu od razu to Cie tak irytuje ?  

Edit:

już zrobiłem test i oto wynik

http://www.3dmark.com/3dm06/17741138

ten wynik jest dobry ? 

Edytowane przez karai

To dobrze widzieć iż mimo 7 lat , komputer nadal działa sprawnie i jedyna część do wymiany to karta graficzna. za 3-4 lata będzie można kupić nowy.  

A są inne benchmarki, które też tak generują jak ta wersja 3DMark? 

Q9550 to był jednak jeden z najlepszych modeli C2Q... więc daje radę, z tego co widzę na CPU miałeś 1.2 i 2FPS, więc jest to na poziomie Phenomów w sumie.

Inne benchmarki to ogólnie 3DMark - na steamie jest płatna wersja która ma w sobie parę innych benchmarków. A czy inne... cóż, Futuremark wyrobił sobie monopol ;)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

06 Score

21600 with AMD Radeon R9 270(1x) and AMD FX-6300link - CrisPL

7182 with NVIDIA Geforce GT 425M(1x) and Intel i3 370M - link - CrisPL

Edytowane przez CrisPL