AniaKowalska 0 Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 (edytowane) Mam Samsunga J5 2017. Jednak brak wymiennej baterii bardzo mnie boli. Zakłądając, że bym sprzedała go za 600 zl, to czy kupię coś "podobnego" (za te 600 zł, oczywiście nie mam nic przeciwko starym modelom), ale z:+ Wymienną baterią.+ Lepszą "wydajnością" (podobny procek, ale więcej ramu)3. Może być iOS, nawet lepiej, bo telefon będzie do Ubera. Mogę zrezygnować z:- przekątnej ekranu- fikuśnych funkcji (nawet nie wiem, jakie to są, bo nie jestem w temacie xD, a ostatni smartfon to SGS3) Edytowane 21 Maja 2018 przez AniaKowalska Cytuj Link to post Share on other sites
Fanat1c 110 Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Telefon ma być nowy czy używany? Telefony z systemem iOS nie mają i nigdy nie miały wymiennej baterii. Poza tym jeśli faktycznie chcesz telefon bardziej wydajny w tej cenie to lepiej pominąć aspekt wymiennej baterii (topowe telefony nawet w kwocie ~500zł już tego nie mają), a dokupić za parę złotych powerbanka albo pomyśleć o telefonie z dobrą baterią (taką ponad 4000mAh. Cytuj Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 ładny oksymoron - topowe telefony w kwocie do 500zł Cytuj Link to post Share on other sites
Fanat1c 110 Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 ^ xD to faktycznie źle brzmi Skrót myślowy najlepszych możliwych telefonów do 500zł Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Kryterium wymiennej baterii mocno zawęża mozliwość wyboru.Pod względem wydajnościowym dobrym wyborem byłby Xiaomi Mi A1 lub po prostu tańszy 4X z pojemną baterią 4100 mAh. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts