kwlkk 0 Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 WitamProsiłbym o pomoc w wybraniu najlepszej opcji TV 43 calowego. Do tej port zwróciłem uwagę na trzy pozycje. Sony KD-43XE8005 - Cena najwyższa. Względem Phillipsa mam większą częstotliwość odświeżania. Czy to jedyna z bardziej znaczących różnic? Philips 43PUS6501/12 Samsung UE43KU6072U - Najtańsza opcja, choć przekonuje mnie system Samsunga oraz pilot. Jestem także otwarty na inne propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Philips 43PUS6501 to dobry wybór, nawet natniej był dostepny w sferisie. Cenowo optymalny wybór w tej cenie no i wyposażony jest w Ambliligt.Na plus Samsunga działa lepsze niż w Philipsie audio i dobrze zoptymalizoany system. Sonego bym odrzucił nieco zbyt drogi względem tych dwóch modeli i tego co oferuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts