Teglo 0 Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) Witam, planuje zakupić myszkę bezprzewodową w maksymalnej cenie 200zł, której przeznaczeniem w głównej mierze będą gry symulacyjne, lecz równieczęsto służyć będzie do pracy w programach graficznych, m.in. 3dsmax, photoshop. Zależy mi aby myszka nie była płaska oraz posiadała minimum 5 przycisków, obecnie korzystałem z poniższych myszek i byłem bardzo zadowolony ponieważ ich budowa idealnie pasowała do mojej dłoni, ale nadeszła pora na wymianę na taką która będzie posiadała dokładniejszy sensor. Także najważniejsze aby budowała była zbliżona do dwóch poniższych oraz posiadała minimum 5 przycisków 1. A4Tech Q3-600X - http://www.a4tech.com/product.asp?cid=1&scid=1&id=630 2. Esperanza EK120 Budżet: 200zł Jakiej myszki obecnie używasz: Brak Jaką masz obecnie podkładkę: Revoltec GamePad Precision Basic RE051 Z jakich wartości DPI korzystasz: Powyżej 1600 Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 10-15cm W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Symulacyjne, survival, sandbox: ARMA 3 / DayZ / The Hunter / FSX / Rust / GTA V Ile przycisków używasz w myszce: Minimum 5 (wliczając LPM,PPM,ŚPM) Chwyt: Połączenie finger grip z palm grip Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2, rzadziej 1+3+1 Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: Około 17cm Dlaczego chcesz zmienić mysz: Brak myszki Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Minimum 5 przycisków Pozdrawiam Edytowane 14 Maja 2018 przez Teglo Cytuj Link to post Share on other sites
michalj82 9 Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) Na twoim miejscu dołożyłbym 20 zł do Logitecha G603.https://www.x-kom.pl/p/382285-myszka-bezprzewodowa-logitech-g603-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html Edytowane 16 Maja 2018 przez michalj82 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts