Madprox 3 Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 1) Kwota przeznaczona na zakup: 3000-3500 , chyba ze się znajdzie coś tańszego2) Laptop nowy/używany: raczej nowy3) Rozmiar matrycy: min. 15cali IPS?4) Główne zastosowanie: AutoCAD, Robot, iRobot, MS Office, prezentacje i jakaś muzyka/net/gry rzadziej5) Miejsce użytkowania: dom/szkoła, może potem praca6) Wymagania: chyba min. to 8GB Ramu oraz jakiś dobry SSD, pewnie matryca IPS7) Osobiste preferencje: nie mam8) System operacyjny: mam ze starego komputera stacjonarnego Win10 64bit9) Własna propozycja: nie mam pojęcia, komputer dla siostry na studia do projektowania i konstruowania w programach do tego przeznaczonychWiec tak jak wyżej, komputer typowo do projektowania - nie mam pojęcia co mam jej doradzić aby mogła sobie komfortowo korzystała i robiła nowe projekty. Matryca IPS wydaje się spoko -kolory, wielkość 15 to myśle ze minimum ale znowu 17 chyba ciężka/wielka i dużo droższa.. myślałem o 14 ale nigdy nie korzystałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts