Bulis 1 Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witam, chciałbym was prosić o pomoc w zakupie telewizora. Budżet jakim dysponuje to +- 1800zł . Obecnie posiadam telewizor 32 calowy. Nowy, który planuje zakupić najlepiej, aby miał maks 43 cale. Jestem całkiem zielony w temacie TV, więc liczę na waszą pomoc. Fajnie jakby posiadał smart TV, Full HD, dobra jakość dzwięku/obrazu, oraz możliwość podłączenia PC, konsoli, kina domowego ale głównie do oglądania TV. Nie wiem, czy w tej cenie jest szansa na 4k, ale fajnie jakby się coś znalazło Telewizor zamierzam kupić w sklepie euro rtv, albo media expert. Bardzo liczę na wasze propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 10 Maja 2018 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Jest szansa na 4K. Ja bym proponował PHILIPS model 43PUS6262 z podwójnym doświetlenem ambilight z obu stron bocznych krawędzi telewizora, co optycznie poszerza obraz diodami LED.Z alternatyw dobrym rozwiązaniem byłby Samsung UE43MU6172 - świetny ekran i wysokiej jakości audio. Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Szczerze powiedziawszy, też myślałem o tych dwóch modelach. Mają całkiem niezłe opinie, więc chyba dokonam wyboru pomiędzy tymi dwoma. Chyba, że ktoś jeszcze zaproponuje coś lepszego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts