goodfatherr71 1 Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Mój budżet :1000zł /1400zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklep stacjonarnynowy czy używany : nowypreferowany rozmiar wyświetlacza : nie gra rolipreferowany system mobilny : androiddo czego będę używać urządzenia : połączenia/sms , internet, muzyka , fotkinajważniejsze wymagania : ma być solidny , najważniejsze żeby nie zamulał mi jak porobię aktualizacje i porobię kilka fotek... w miarę dłuższy czas pracy baterii , dużo pamięci wbudowanej , fajnie jakby miał b.dobry aparat Z góry dzięki za pomoc ! Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 https://www.komputronik.pl/product/399971/honor-9-dualsim-niebieski.html?utm_source=Ceneo&utm_medium=link&utm_campaign=Promo Cytuj Link to post Share on other sites
goodfatherr71 1 Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 a Asus Zenfone 3 ? 64gb/4gb ? Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Asus to średnia półka. Fakt, ma dobry aparat, ale jest mniej wydajny a przede wszystkim Honor 9 jest nowszy więc ma większe szanse na aktualizacje w przyszłości. Tu już sam musisz podjąć decyzję, ale ja raczej brałbym Honora. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts