Petka223 10 Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam Wpadło mi w ręce takie cudo jak podane w temacie, jest to chłodzenie AIO z chłodnicą 280mm (wysokość chłodnicy 30mm) no i pojawił sie u mnie problem że do Gelid Darkforce się nie zmieści Jest wnęka na 2x 140 u góry, ale chłodnica jest minimalnie szersza i jej nie przykręcę, a wysokośc od płyty głównej do górnej częsci budy jest za mała i jak dołożę wentyle to zachacza o RAM itd. No i teraz pojawia się moje pytanie, jaką obudowę byście polecali w której będę mógł zamontować to chłodzenie? Chciałbym mieć w budzie: -Okno -Piwnica -Miejsce na GTX 1060 (278mm) -Miejsce na 280 chłodnicę Moja wstępna propozycja to: SilentiumPC Aquarius X70WWizualnie jest dosyć przeciętna ale spełnia chyba wszystkie wymagania (Za potwierdzenie będę wdzięczny ) Budżet: 200-400zł, im mniej tym lepiej wiadomo ale jeżeli będą sensowne argumenty za dopłaceniem to jakoś przeboleję Pozdrawiam Z góry dziękuje za pomoc Petka223 Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Musisz uważać, niektórzy producenci piszą, że wejdzie 280 , ale drobnym druczkiem z zastrzeżeniem o długości chłodnicy np. do 297, a z tego co piszą o X62 jest ona nieco dłuższa. Na aukcji wystawiłem Thermalteka F31, tam zmieszczą się chłodnice nawet 360-ki. Jeden minus nie ma piwniczki. Cytuj Link to post Share on other sites
qcoopoznan 0 Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 choleryk65 - masz jeszcze tą obudowę Thermaltake F31 na sprzedaż ? Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 (edytowane) Nie, już dawno sprzedałem. Edytowane 23 Listopada 2018 przez choleryk65 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts