mazior33 0 Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 uwaga mam problem z klawiaturą chodzi oto że zamiast awsd są strzałki a zamiast strzałek awsd nic nie pomaga a ustawienia w sterownikach są domyślne wcześniej miałem normalnie a tu nagle cos takiego prosze o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
FightMaker 76 Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Przestawiłeś skrótem klawiaturowym sekcję strzałek na wsad. Podaj model klawiatury. Cytuj Link to post Share on other sites
mazior33 0 Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Przestawiłeś skrótem klawiaturowym sekcję strzałek na wsad. Podaj model klawiatury. rhod 600 rhod 600 juz znalazłem błąd dziekuje za ukierunkowanie Cytuj Link to post Share on other sites
michalj82 9 Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Na innym forum znalazłem temat z podobnym problemem i tam pomogło wciśnięcie kombinacji klawiszy Fn i W. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts