hupson 0 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam. Poszukuje karty sieciowej do mojego stacjonarnego komputera. Miałem Edimax EW-7711In, ale kabel uległ uszkodzeniu i teraz strasznie skacze ping w grach.Zastanawiam się nad kupnem Karty TP-LINK TL-WN881ND. Dobry pomysł czy może jest coś lepszego w tej cenie? Odłegłość od routera to ok. 7 metrów jedna sciana z cegły druga karton gips Pozdrawiam http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/smile.gif Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Najlepszy pomysł to kabel. Cytuj Link to post Share on other sites
hupson 0 Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wiem, ale nie mam takiej możliwości. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Karty koniecznie nie musisz zmieniać, wystarczy antenka pod RP-SMA. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts