swtwzw 0 Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam , mam taki problem ponieważ kilka dni temu po łączeniu PC okazało się że na ikonce połączenia internetowego mam żółty wykrzyknik , ogólnie zdarzało się to czasami ale po wyjęciu kabla LAN i włożeniu od nowa wszystko wracało do normy. Odinstalowałem sterownik i zainstalowałem najnowszy, i tak nie ma połączenia z internetem. Po wpisaniu w wiersz poleceń "loopback" pokazuję że karta odbiera pakiety. Przy porcie lan w PC normalnie świeci się zielona dioda oraz mruga żółta jak by wszystko działało jak należy. Proszę o pomoc może ktoś ma pomysł w czym jest problem. Płyta główna: Gigabyte GA-B75M-D2V Dodam że w pc posiadam również kartę wifi. Może się to gryśc?, chodź dodam że nigdy problemu nie było. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez swtwzw Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Konflikt adresów, zobacz czy wifi nie jest połączone w tym samym momencie, jak masz lan to po co Ci wifi? Cytuj Link to post Share on other sites
swtwzw 0 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Oczywiście że wyłączam karte wifi i tak nie śmiga, Miałem kiedyś pokój bez dostępu do kabla LAN i nie miałem innego wyjścia musiałem lecieć na wifi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts