wojtec.tec 2 Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam, czy tylko u mnie wystąpiła nagle dziwna sytuacja z aplikacją Wirtualnej Polski Open FM? Buforowanie w aplikacji trwa około 5 minut zanim dana stacja sie włączy, co ciekawe reklamy włączają się od razu. To samo jest na stronie www co ciekawsze po wejściu przez vpn z dowolnej części świata stacja włącza się od razu. Co jest grane, wie ktoś ? Pozdrawiam . Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykDud 2 Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 U mnie wszystko gra, pomijając twój problem jakość muzyki na tym odtwarzaczu jest okropna i nie wiem jak możesz z niego korzystać Cytuj Link to post Share on other sites
wojtec.tec 2 Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Już naprawili, ktoś wie co to był za problem ? Bo support oczywiście się nie pochwalił. Cytuj Link to post Share on other sites
wojtec.tec 2 Napisano 4 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 (edytowane) Czy ktoś wie czy można uruchomić program Open fm w innej niż domyślna czyli Firefox ? U mnie w folderze z Open fm obecny jest plik firefox.exe mimo że tą przeglądarkę odinstalowałem. Na marginesie, nie wykrywa go też żaden program deinstalacji. Edytowane 4 Maja 2018 przez wojtec.tec Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts