rajt111 0 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Mam pytanie jeśli drukarka by była wystawiona na słońce i grzanie grzejnika czy mogło by dojść do uszkodzenia jej ?? Mi się zdaje że kartridże mogły wyschnąć czy coś z nimi stać ale gdy wymieniałem je na nowe nic się nie zmieniało. A problemem było to że drukarka miała bardzo małą wydajność i chyba przed wystawieniem na ciepło lepiej działa. Proszę o dopowiedz bo jest to walka o niepodległość mojego biurka a ona narusza moje prawo do wolności. Cytuj Link to post Share on other sites
Richter 14 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Tak mogły zaschnąć głowice drukujące, jeśli masz na kadridże drukarkę, wyciąg tusz, zamocz we wrzątku jakąs szmatę i połóż na tej szmacie oba kadriże, przyciśnij mocno na kilka minut do momentu aż zobaczysz że tusz się wylewa. Jeśli korzystałeś z zamienników masz pojemnik+strzykawka odciągnij trochę do strzykawki po odparowaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts