Harrolfo 0 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Sprawa wygląda następująco: będę przedłużał umowę w Plusie. Który z poniższych telefonów byście polecili i dlaczego? Najbardziej zależy mi na dobrej jakości zdjęć i sensownej baterii. Modele, nad którymi się zastanawiam to:1. ZTE Blade A612 (najbardziej przekonuje mnie tu aparat 13 Mpx i niezła pojemność baterii. Dodatkowo zachęca 16 GB wbudowanej pamięci, co może przyznać się dla Spotify i oglądania filmów w pracy )2. LG K8 (aparat wydaje się niezły, podobnie jak pamięć wbudowana, ale nie wiem, czy obecnie wystarcza 1.5 GB RAM w telefonach?)3. Phillips S318 (zalety podobne jak wyżej, ale trochę martwi mnie aparat).4. Huawei Y6Jakieś porady? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Wszystko to badziewia praktycznie nienadające się do użytkowania. Jakie warunki proponuje Ci Plus i za ile? Podejrzewam że lepszą opcją będzie oferta na kartę i telefon osobno. Jeśli myślisz o w miarę komfortowym użytkowaniu to trzeba przynajmniej 3gb ram. Aplikację są coraz większe i 2gb przestaje wystarczać na dziś Cytuj Link to post Share on other sites
Harrolfo 0 Napisano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Wszystko to badziewia praktycznie nienadające się do użytkowania. Jakie warunki proponuje Ci Plus i za ile? Podejrzewam że lepszą opcją będzie oferta na kartę i telefon osobno. Karta i osobno telefon mnie nie interesują. Na pewno przedłużę umowę w Mixie i wezmę jeden z tych telefonów, Pytanie tylko który. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Mixy to najgorsze oferty na rynku. To połączenie największych wad abonamentu i karty bez wiekszych korzyści. Jeśli masz możliwość to rozważ inne oferty bo naprawdę nie warto Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Szukaj czegoś z przynajmniej 3GB pamięci ram bo Cie krew zaleje po kilku miesiącach użytkowania. Tutaj Pan zielony dobrze kombinuje z tym zakupem telefonu oddzielnie. Przecież mix to w sumie takie raty, a na allegro masz często promocje na raty 0% i z tego bym skorzystał przy zakupie urządzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
crahan 0 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Mixy to najgorsze oferty na rynku Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Mix to dymanie klienta, abo i telefon w nim lub abo i telefon z wolnego rynku. A to co podałeś to totalne szroty. Cytuj Link to post Share on other sites
kartofel24 81 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Nie ma to jak podpisać umowe na mix i dostać w zamian chu.......... ofertę i telefon nadający się na śmietnik. Koledzy dobrze ci radzą mix to najgorsze co może być. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts