piterrrxd 2308 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam. Planuję wymienić wysłużonego A4techa X7 na coś lepszego. Czy te myszki są dobre i która wybrać (lub polecicie coś innego): Saitek Cyborg RAT 5 lub RAT 7 Roccat Kone Razer Lachesis Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 jakich czułości używasz? niskich (do 2k) czy wysokich (ok 3-4k) Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Obecnie to mam tylko 1k, więc nie ma rewelacji Jestem w stanie się przyzwyczaić nawet do 5600dpi (choć wątpię że będę korzystał z tak dużej czułości) Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Autor nastawiony na "techno" eq... RAT 5. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 wcześniej sugerowałbym lekturę tego tematu: viewtopic.php?f=36&t=26375 Cytuj Link to post Share on other sites
bonjour 0 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Lektura i jeszcze raz lektura jest kilka modeli, które mogę Cię zainteresować. Ze swojej strony mogę Ci polecić SideWinder Mouse, pod warunkiem, że będzie Ci pasował jej kształt. Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Byłem w sklepie i Razery zupełnie nie leżą mi w dłoni. Nie było niestety Imperatora i nie miałem możliwości wzięcia go do ręki. Roccat Kone + idealnie leży mi w dłoni, zastanawiam się nad Imperatorem, RATem 7 i Kone+ Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Zdecydowałem się na Razer Imperator. Którą z podkładek Razera (lub innej firmy np STEELSERIES) polecicie do tej myszki do ceny ok 60 zł? Mam na oku Razer destructor - będzie dobra to tej myszki? Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Imperaotr jednak odpada, miałem okazję zobaczyć ten Twin-eye w akcji. Jestem osobą która opiera nadgarstek o kant biurka, przez co mam swobodną kontrolę i lubię wachlować myszką lekko nad ziemią - i tu sensor Philipsa ujawnia tą swoją durną wadę... Także niestety poszukiwania od nowa. Podoba mi się myszka Speedlink Kudos - lubię taki kształt, z tego co czytałem b dobry sensor i bardzo atrakcyjna cena. Myszka jest warta uwagi?? Proszę o połączenie postów, brakuje opcji edytuj Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts