majster klepka 86 Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Witam. Od jakiegoś czasu borykam się z wydajnością mojego komputera w grach. Tak na szybko specyfikacja: intel i5 2400, GTX 1060 3GB ram, 8 Gb pamięci operacyjnej, windows 10 Pro. Dzisiaj zauważyłem że w Menadżer Zadań w systemie windows 10 obciążenie mojej karty graficznej jest na ogół w 98 % w zadaniu " Command Line Precompressor ( 32 bitowy ) ", a procesora w 28%. Wszystkie gry działają bardzo słabo. Gdy wyłączę ten proces ( " Command Line Precompressor " ) obciążeni karty graficznej jak i procesora spada w samym systemie prawie do zera. Uruchamiam grę i działa jak należy płynnie i sprawnie. Po ponownym restarcie systemu sytuacja wygląda identycznie może wiecie jak pozbyć się na stałe tego procesu ? Aby nie uruchamiał się za każdym razem albo co może być tego przyczyną. Na windowsie 7 64 bit gry działają dobrze, a płyta główna nówka więc nie w sprzęcie leży problem. Edytowane 9 Marca 2018 przez majster klepka Cytuj Link to post Share on other sites
Cruszon 8 Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Takie coś znalazłem Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Dzięki za pomoc. Ja mam dokładnie to samo co ten koleś. Zainstalowałem antywirusa Malwarebytes, on usunoł jakieś wpisy i puki co mam spokój. Ciekawe na jak długo Dam znaćza kilka dni... może i jutro Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts