Ghost_PL 9 Napisano 8 Marca 2018 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Witam. Posiadam kopię filmu BluRay 3D z płyty od znajomego. Chciałbym go przekonwertować do takiego formatu by mój TV poradził sobie z odtworzeniem pliku za pomocą podpięcia dysku zewnętrznego do niego. Posiadam program DVDFAB 10 i chciałbym spytać jaki format wybrać i ustawienia by stracić jak najmniej na jakości filmu i dźwięku oraz jaki rodzaj formatu 3D wybrać wtedy by efekt był jak najlepszy. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 8 Marca 2018 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Ale to masz plik Iso czy mkv? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ghost_PL 9 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Mam pliki m2ts i ssif ----- Edit Mam też jako iso ten film. --------------------------- Opcje do wyboru Tutaj są przykładowe opcje które mam do wyboru gdy wybiorę format 3D MKV. Edytowane 9 Marca 2018 przez Ghost_PL Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Sprawdź i się przekonaj czy będzie to działało w mkv 3D bo inaczej nie będziesz wiedział PS.Jak chcesz mieć jak najlepszy dźwięk to wybierz dts albo Dolby zamiast ac3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts