xGatki 28 Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Witam.,bedzie sie dalo podpiac dyski pod nowa plyte, wejsc w live cd zrobic kopie z dysku gdzie jest system i zrobic format pod nową plyte? Serio nikt? Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Dlaczego ma się nie dać? Da się, chyba że dysk jest na ata, a na płycie masz tylko sata wtedy potrzebna przejściówka. Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Jest sata, no to jeśli się da to ok. Zrobilem pendrive z Ubuntu ktory nie chciał się wczytac a kaspersky w ogole przechodzi do biosu i niewiem czy na PC będzie działać. Testowałem na Asus ROG. @@new mam jeszcze pytanie czy wentylatory lepiej podlaczac pod płytę czy kontroler w obudowie? Edytowane 13 Marca 2018 przez xGatki Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 mam jeszcze pytanie czy wentylatory lepiej podlaczac pod płytę czy kontroler w obudowie? Większego kłopotu nie masz ? podłącz pod HDD. Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 @@new mam jeszcze pytanie czy wentylatory lepiej podlaczac pod płytę czy kontroler w obudowie? to zależy przez co chcesz sterować nimi według mnie do budy lepiej, Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) @lwses zobacze czy mi sie uda. Podpialem 2 wentylatory do HUB od obudowy hub do plyty i wieją tak samo bez zmian na 1300 rmp czemu? Zmienialem z silent na full caly czas 1300 Edytowane 17 Marca 2018 przez xGatki Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Jakie to wentylatory, jaka płyta i jaki kontroler obrotów? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts